Do Master of Orion vpadli v novém datadisku agresivní Antařané
zdroj: tisková zpráva

Do Master of Orion vpadli v novém datadisku agresivní Antařané

1. 12. 2016 16:36 | Video | autor: Aleš Smutný |

Ode dneška si může koupit nový datadisk pro vzkříšenou vesmírnou 4X strategii Master of Orion. Rozšíření se jmenuje Revenge of Antares a v jeho rámci se představí kvarteto nových ras, z nichž tři budou hratelná a ta titulní poslouží jako nový, hrozivý nepřítel. Antařané jsou militarizovaná, despotická rasa, která nehledá kompromis, ale jen další obětí své expanze. Nicméně spolu s nimi do hry přibude nová možnost vítězství.

Trojice zbývajících ras už bude hratelná a každá z nich nabídne pro hráče něco nového. Eleriané jsou izolacionalisté, kteří se sice nebrání obchodování s jinými rasami, ale chovají k nim vrozenou nedůvěru a při pokusu o vměšování se nemají problém vytáhnout do války. Gnolamové a jejich společnosti stojí na pilířích postavených ze silné ekonomie. Díky tomu je spojenectví s nimi finančně výhodné a naopak, ve chvíli, kdy si je znepřátelíte, hrozí vám díky jejich vlivu brzký krach.

Třetí rasou jsou pak Trilariané, podmořská rasa, která je v jádru mírumilovná, ale ve chvíli, kdy ji ohrozíte, dokáže se překvapivě efektivně postavit na odpor. Pokud jste tedy už kampaň prošli se všemi svými vybranými rasami, možná si najdete nového oblíbence v rámci tohoto tria opravdu odlišných druhů. Revenge of Antares dnes vychází na Steamu a GOG za cenu 9 eur.

zdroj: Archiv

Nejnovější články