Dojemné setkání ztracených bratrů na videu z Uncharted 4
zdroj: tisková zpráva

Dojemné setkání ztracených bratrů na videu z Uncharted 4

5. 12. 2015 21:31 | Video | autor: Aleš Smutný |

Na PlayStation Experience samozřejmě nemohla chybět Uncharted 4: A Thief's End a světe div se, tentokrát se hra neprezentovala akčním videem, ale skvěle fungujícím filmečkem. V něm se podíváte na klíčový moment čtvrtého dílu, opětovné setkání bratrů Drakeových. A právě v podobných videích je nejvíce vidět, proč série Uncharted slavila takový úspěch – je sice ryze akční, ale Naughty Dog umí vyčarovat správnou filmovou scénu, která zabrnká na emoce a přitom v ní nemusí bouchnout ani prasklý balónek.

Mezi tyto scény bude určitě patřit Nathanovo zjištění, že Sam není mrtvý, ale když pomineme nepříjemné vzpomínky, má se čile k světu. Úsměv na tváři pak vyvolá nejen začátek s pro Nathana tak netypickou činností, tedy papírováním, tak i vyprávění děje předešlých her.

Osoně jsem se trochu obával, zda implementace Sama nebude příliš násilná a zda bude skutečně působit jako jedna z klíčových postav života hlavního hrdiny. Nicméně, obavy se rozplynuly, stačí dvě, tři podobné scény a Sam zde bude jako doma. Prostě, čtyřka Uncharted vypadá jako velmi sympatické zakončení Nathanova dobrodružství se vším, co k tomu patří. Tak už aby tu byl 18. březen, kdy hra vychází na PlayStation 4.

zdroj: Archiv

Nejnovější články