Donkey Kong Country: Tropical Freeze představuje Crankyho
zdroj: tisková zpráva

Donkey Kong Country: Tropical Freeze představuje Crankyho

8. 12. 2013 15:30 | Video | autor: Adam Homola |

Starý známý Cranky Kong byl ústřední postavou prezentace Donkey Kong Country: Tropical Freeze a jak se můžete přesvědčit na videu níže, staříkovi to pořád dobře skáče. Cranky je dobře známý z minulých her série, kdy měl svoje řečičky o tom, jak by všechno udělal líp a v Tropical Freeze to při hře za něj budete moci sami dokázat. Podobně jako Strýček Skrblík v herním Duck Tales má Cranky Kong hůl, se kterou může po herním světě poskakovat hlava nehlava.

Nejen že díky holi vyskočí výš než Donkey Kong, navíc může bezpečně poskakovat i po těch částech úrovní, kde jsou ostny a nikdo jiný se tam nedostane. Crankey a Donkey můžou navíc spojit síly a ve společném speciálním pohybu zlikvidovat všechny nepřátele na obrazovce. Kolem a kolem nás čeká další povedený Donkey Kong, ostatně mrkněte na video a uvidíte to kouzelné vizuální zpracování sami.

Sympaťák Reggie na VGX exkluzivně oznámil, že nový Donkey Kong Country: Tropical Freeze vyjde v Americe už 21. února, pochopitelně jen a pouze na Wii U. A až podezřele často tam mezi řečí zmiňovali a naznačovali nového Metroida, i když na žádné oznámení nedošlo. Možná ale půjde o další projekt Retro Studios?

Nejnovější články