Dráček Spyro to v remasteru rozpaluje už i na PC a Switchi
zdroj: tisková zpráva

Dráček Spyro to v remasteru rozpaluje už i na PC a Switchi

9. 9. 2019 16:35 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Podzimní sezóna je na nové tituly jako každý rok bohatá, ale pokud se naopak chcete nostalgicky zavrtat k nějaké té starší hře, možnosti tu jsou. Povedený remaster skákaček Spyro Reignited Trilogy vyšel na PS4 a Xboxu už minulý rok, teď se obnovené trilogie fialového dráčete dočkali i hráči na PC a na Switchi.

Nečekejte žádné háčky, kolekce, která vyšla minulý týden, obsahuje to samé, co loňské konzolové verze. Tedy plně zremasterované hry Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! a Spyro: Year of the Dragon z let 1998 až 2000. Akorát si je namísto prvního PlayStationu můžete vychutnat na současné platformě dle vlastního výběru. V traileru se fialový rošťák dokonce omlouvá, že mu to zabralo tak dlouhou dobu.

zdroj: Archiv

Trilogie se mezi remastery řadí k těm povedenějším, u nás si v recenzi vysloužila pěknou osmičku. Lucka Jiříková vyzdvihuje nejen grafickou stránku, ale taky nestárnoucí hratelnost: „Výborný remaster trilogie trojrozměrných skákaček, u nichž byste ani náhodou nepoznali, že je jim tolik let. Díky skvělému grafickému liftingu a nadčasové hratelnosti se vám rychle vryje pod kůži. Spyro umí být vtipný, roztomilý, ale i nápaditý.“

Všechny tři hry dohromady obsahují přes stovku úrovní, jež můžete kromě dráčka Spyra procházet i s dalšími postavičkami, které si z konce devadesátých let ještě možná pamatujete. Kolekci Spyro Reignited Trilogy pořídíte za necelých 40 eur na Steamu nebo v obchodě Nintenda.

Nejnovější články