Dungeon of Endless je sci-fi tower defense, RPG, adventura a rogue like v jednom
zdroj: tisková zpráva

Dungeon of Endless je sci-fi tower defense, RPG, adventura a rogue like v jednom

2. 4. 2014 12:52 | Video | autor: Aleš Smutný |

Od oznámení rogue-like RPG Dungeon of Endless od studia Amplitude (Endless Space) uplynulo pár měsíců a od začátku nebylo tak úplně jasné, co všechno se do hry z hlediska žánrů nacpe. Jelikož jsem v tomto pocitu nebyl sám, Amplitude nyní vydali trailer, ve kterém vám pixelatý psík vysvětluje co vše v Dungeon of Endless najdete.

Pokud bych to měl brát podle finále videa, dostaneme se k rogue-like RPG pixelartové týmové adventurní dungeon sci-fi tower defense strategii. A to jsem možná na něco zapomněl. Ale pryč od bizarností, Dungeon of Endless vypadá vážně solidně a rozhodně patří mezi pixelartové hry, u nichž nejde jen o pózu (i takové jsou), ale o plně funkční grafické zpracování, které dobře pracuje s představivostí. Jednoduše, i přes pixelart přesně víte, co chtěl tvůrce říci.

Momentálně je Dungeon of Endless ve fázi alfy, která se pomalu blíží k betě – postup můžete sledovat na těchto stránkách. Můžete se účastnit v rámci Early Accessu, ale vězte, že jde opravdu jen o hrubou verzi titulu, bez spousty funkcí, což se z alfy dá usuzovat. K dispozici jsou zatím první tři úrovně z dvanácti. Hrát budete moc za několik různých hrdinů a Dungeon of Endless bude mít plně funkční kooperační multiplayer. Ostatně, proto je jedním z milionu jejích přízvisek „týmová.“

zdroj: Archiv

Nejnovější články