Dvojice videí připomíná brzké vyplutí pirátské akce Sea of Thieves
zdroj: tisková zpráva

Dvojice videí připomíná brzké vyplutí pirátské akce Sea of Thieves

16. 3. 2018 15:35 | Video | autor: Adam Homola |

Pirátská online akce Sea of Thieves vychází už příští týden, jak nám připomínají vývojáři z Rare dvojicí nových videí. Zdůrazňují přitom, že si můžete bez problémů zahrát i sami, jakkoliv je hra primárně postavená na kooperativním dobrodružství.

Ne každý bude mít totiž po ruce tři další kamarády s kopií hry, aby mohli společně obsadit ty největší lodě a účastnit se velkolepých námořních bitev. Pokud budete hrát sami, jednoduše naskočíte na tu nejmenší loďku a vydáte se rovnou za nosem.

Nikdo vám sice velkou loď nezakazuje, ale ta už vyžaduje přeci jen více rukou – musíte zvednout kotvu, stáhnout a nasměrovat plachty, občas střílet z děla, opravovat trhliny, koukat na mapu, být u kormidla a v neposlední řadě také pít rum ze soudku v podpalubí.

zdroj: Cinemart

Sea of Theives vychází na PC, kde si ale zahrajete pouze na Windows 10, a na Xbox One, přičemž obě platformy spolu komunikují a vy tak můžete hrát na počítači s kamarádem, který si koupil hru na Xboxu. Vedle startovního traileru se můžete kouknout i na druhé video, které vám stručně připomene a zrekapituluje všechny klíčové herní prvky. Pokud jste tak dění kolem Sea of Thieves doposud příliš nesledovali, během necelých devíti minut to můžete všechno dohnat.

zdroj: Cinemart

Nejnovější články