Dying Light: The Following vás nechá opečovávat vlastního čtyřkolového miláčka
zdroj: tisková zpráva

Dying Light: The Following vás nechá opečovávat vlastního čtyřkolového miláčka

15. 1. 2016 10:20 | Video | autor: Aleš Smutný |

Jednou z velkých novinek datadisku Dying Light: The Following bude možnost řídit svou vlastní terénní buggynu. Tedy, nejen řídit, ale především se o ní starat, vylepšovat jí a opečovávat ji s nadšením sběratele vozidel – ať už je zombie apokalypsa a nebo ne. Co vše můžete se svým novým prostředkem vyvádět vám vysvětlí video, které najdete uvnitř článku. 

V první řade půjde vaše vozítko vylepšovat esteticky. Čtyřicet různých nástřiků doplňují další pitominky, které si můžete třeba přimontovat na palubní desku – kupříkladu veselou figurku, která třese hlavou a na chvilku vám dá zapomenout na strasti lidské rasy, kterou pomalu, ale jistě konzumují její bývalí členové.

Z funkčního hlediska bude důležitější přidávání zbraňových systémů a obranných prostředků. Kupříkladu takový plamenomet vám umožní zombíky správně propéct, vyztužený nárazník pořádně naklepat a elektrická klec způsobí, že nemrtví dostanou pořádnou dávku energie. Nejvíce se mi ale líbí systém UV lamp, který z auta udělá uprostřed noci když už ne oázu bezpečí, pak alespoň chvíli fungující hráz před houfem mozkožroutů. A když budete mít zdroje, klidně můžete tyhle hračky ovládat na dálku.

Nu a nakonec je tu samotná funkční výbava vozidla. Lepší odpružení, lepší motor, brzdy, to vše vám může pomoci při manévrování krajinou nebo městskou zástavbou, uprostřed zombie houfů. Je jasné, že z buggyn může být celá nová vrstva managementu, jíž se budou hráči moci věnovat. Dying Light: The Following vychází na PC, PS4 a Xbox One 9. února.

zdroj: Archiv

Nejnovější články