E3 2017: Sledujte záznam tiskové konference Ubisoftu
zdroj: tisková zpráva

E3 2017: Sledujte záznam tiskové konference Ubisoftu

12. 6. 2017 20:15 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Francouzská společnost Ubisoft dala už před E3 2017 jasně najevo, jaké hry hodlá v průběhu výstavy blíže představit a následně prezentovat v co nejlepším světle – Far Cry 5, The Crew 2 a Assassin’s Creed Origins. Všechny tři hry jsme také během tiskové konference Ubisoftu v Los Angeles viděli, ale mnohem důležitější je, že jsme se od Ubisoftu dočkali i hned několika nových a nečekaných titulů. V prvé řadě jsme se dočkali opětovného (kolikátého už?) představení Beyond Good & Evil 2, v což prakticky nikdo nedoufal. Ale stalo se.

Samozřejmě jsme se během tiskové konference dočkali nových záběrů z RPG South Park: The Fractured But Whole, nechali jsme se překvapit oznámením multiplayerové námořní akce Skull and Bones i vesmírné záležitosti Starlink: Battle for Atlas, a řadě lidí vykouzlila úsměv na tváři strategická arkáda Mario + Rabbids Kingdom Battle. Oznámení olympijského datadisku pro sportovní arkády Steep už byla jen třešeň na dortu, který celkově chunal hodně dobře.

Další původní videa, trailery, první dojmy, blogy a novinky z E3 2017 najdete v našem souhrnném Games.cz E3 2017 speciálu! Online nás můžete sledovat i na FacebookuTwitteruInstagramu a Youtube.

Nejnovější články