Elegantní brutalita v průchodu druhou úrovní Dishonored: Death of the Outsider
zdroj: tisková zpráva

Elegantní brutalita v průchodu druhou úrovní Dishonored: Death of the Outsider

1. 9. 2017 13:40 | Video | autor: Adam Homola |

Dishonored: Death of the Outsider vyjde už za dva týdny a pokud jste si doteď nebyli jistí zda se tvůrci nebudou náhodou od prověřeného stylu série vzdalovat, můžete veškeré obavy hodit za hlavu. První samostatná menší hra série půjde ve šlépějích jedničky i jejího pokračování a nabídne velmi podobný, ne-li téměř totožný styl hratelnosti.

Ten bude opět především na vás, vaší kreativitě, umu a reflexech. Bethesda tak zlanařila youtubera s nickem StealthGamerBR, dala mu do rukou druhou úroveň hry a děj se vůle boží. StealthGamerBR se s tím nijak nepáral a jak se můžete přesvědčit na přiloženém videu sami, celou druhou úrovní prosvištěl velmi rychle a velmi stylově.

Klidně si dokážu představit, že na první zahrání může stejná úroveň opatrným stealth hráčům zabrat několikanásobně delší dobu. Stejně jako můžete popadnout zbraně a všechny zmasakrovat mnohem méně elegantním způsobem, než jak to předvádí StealthGamerBR.

zdroj: tisková zpráva

Vedle různých parádiček si ve videu můžete všimnout především nového „teleportu“ Displace a zbraně Hook Mine – gadgetu, který k sobě magnetickou silou přitáhne nejbližšího nepřítele. Vtip je v tom, že Hook Mine můžete hodit téměř kamkoliv. Klidně na zeď či na strop. Třešničkou na dortu je pak umístění druhé Hook Mine, která nebožáka nepřítele rozerve na dva kusy.

Dishonored: Death of the Outsider tak nebude s největší pravděpodobností nabízet nic výrazně odlišného a po většinu času bude následovat styl předchozích dílů série. V případě Dishonored ale více téhož není vůbec špatně a kdo se na nášup akčního stealth těší, ten by si měl v kalendáři zaznamenat 15. září. Tehdy hra vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články