Epické video startuje odpočet do vydání Destiny
zdroj: tisková zpráva

Epické video startuje odpočet do vydání Destiny

22. 8. 2014 10:33 | Video | autor: Adam Homola |

Začali jste se také škrábat na hlavě a zmateně pokukovat po kalendáři? V případě trailerů, které doprovází vydání hry, se dlouhodobě dodržuje tradice, že se objeví v den vydání hry. V Bungie a Activision si řekli, že čekat je zbytečné a servírují tudíž "startovní" trailer na ambiciózní Destiny více než 14 dnů před vydáním hry. Nebo snad 9. září vyjde další "startovní" trailer? Uvidíme, zatím se můžete zakoukat do aktuálního kousku, který se opravdu povedl.

Bungie má smůlu, že nemůže v marketingových materiálech prodávat Destiny přes známou tvář, se kterou by si hráči daný titul identifikovali. Třeba Naughty Dog jen udělají plakát nebo trailer na Uncharted 4 s kukučem Nathana Drakea a všichni mají jasno. Zato v Destiny má každý na hlavě helmu, ale i přesto se vývojářům daří hru efektně prezentovat.

Pomáhá v tom samozřejmě i nedávná beta a řada ocenění od novinářů, které obří projekt zhusta vyzvedávají do nebes. Nakolik to je hype oprávněný se dozvíme 9. září, kdy hra vyjde pro PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články