Escapists 2 předvádí útěk z vězení na vesmírné stanici
zdroj: tisková zpráva

Escapists 2 předvádí útěk z vězení na vesmírné stanici

29. 7. 2017 14:30 | Video | autor: Adam Homola |

Loni oznámenému „simulátoru“ utíkání z vězení se to už krátí. The Escapists 2 vyjde 22. srpna, a tak vás vývojáři chtějí vzít na malý okružní let. Ne nad Grand Canyonem nebo jinou zajímavou přírodní atrakcí, ale uděláte si trochu odbočku. A to až do vesmíru, konkrétně do moderní vězeňské vesmírné stanice U.S.S Anomaly.

Z ní by se těžko utíkalo komukoliv, ale na druhou stranu budete mít k dispozici také několik věciček, které byste v pozemské věznici hledali marně. Jmenovitě jetpacky a menší vesmírné lodě. Jestli se k nim dostanete, to už je druhá věc – v cestě vám budou stát robotičtí stráže, jejich pejsci a celému vězní šéfuje prohnaná umělá inteligence.

U.S.S Anomaly řeší umístěním vězení do vesmíru problém s přecpanými věznicemi na Zemi, ovšem bude na vás dokázat, že na lokalitě zase tolik nezáleží. Šikovný vězeň uteče odkudkoliv. The Escapists 2 se vůbec originálních věznic nebojí a vedle vesmíru nabídne i jednu věznici umístěnou například na jedoucí vlak.

zdroj: Paramount Pictures

Připomeňme, že ve hře bude i drop-in/drop-out kooperativní režim až pro čtyři hráče, a to jak lokálně, tak online. Hra vyjde už 22. srpna – nejvyšší čas začít zapékat pilníky do dortů, trénovat vázání uzlů a nastudovat nějaké seriózní instruktážní video o tom, jak to ve vesmíru vlastně chodí. Výborně by vás na něco takového mohl připravit třeba Armageddon.

Nejnovější články