Fanoušci natočili vlastní film Need for Speed, který vypadá přesně jako hra
zdroj: tisková zpráva

Fanoušci natočili vlastní film Need for Speed, který vypadá přesně jako hra

27. 9. 2019 15:20 | Video | autor: Patrik Hajda |

Názory na zfilmované Need for Speed se možná různí, ale asi nikdo nepovažuje snímek s Aaronem Paulem za vyloženě vydařený. Měl i své kvality, převážně v poctivých efektech, krásných autech a dechberoucích honičkách, ale kultovka z něj nebude. Ruský fanoušek vystupující pod jménem Chekunov V. ovšem natočil mnohem věrnější adaptaci.

Chekunov připravil dvě videa, která dohromady dávají sotva šest minut. Nejde zde o žádný příběh ani přehnanou akci, spíš o poctu jednomu z nejlepších dílů série Need for SpeedUnderground 2. Videa jsou velmi věrným převedením hry do reálného světa, od uživatelského rozhraní přes soundtrack až po nablýskaná auta.

Chvílemi má člověk pocit, zda se jen nedívá na nejnovější díl ve špičkové grafice, ale skutečně jde o reálné záběry z údajně uzavřených ulic. Nečekejte nic jiného než pouhé popojíždění po nočních ulicích mezi jednotlivými závody (sprinty). Delší video by už mohlo být na škodu, ale co byste říkali na to, kdyby se Need for Speed Heat dočkalo podobného oficiálního traileru?

Nejnovější články