Far Cry 5 představuje všech sedm společníků, co vám pomůžou v boji proti kultu
zdroj: tisková zpráva

Far Cry 5 představuje všech sedm společníků, co vám pomůžou v boji proti kultu

9. 2. 2018 11:22 | Video | autor: Václav Pecháček |

Far Cry 5 už je skoro tady a můžu bezpečně říct, že to bude kultovní hra (věřím, že jsem první na světě, kdo tenhle vtip udělal, a jestli ne, tak mě prosím neopravujte). Ubisoft si teď pro všechny zájemce připravil nové video, které vám podrobně představí vaši sedmičku parťáků. Přece jste si nemysleli, že se vydáte lovit americké náboženské fanatiky úplně sami.

Show začíná Nickem Ryem, svérázným pilotem vlastního letadla, na které se mu nějakým způsobem podařilo namontovat rotační kulomet a zavěsit bombu. Tenhle chlápek přiletí na křídlech větru, aby vám pomohl, zmasakroval nepřátele a ochránil svou těhotnou dívku.

Jess Black se naopak drží při zemi. Je to lovkyně, tichá a smrtící, a její preferovanou zbraní je luk. Chcete-li splnit misi pěkně ve stealthu, aby si nepřátelé ani nevšimli, že jsou mrtví, je Jess ideální volbou. Navíc se hodí i v lese, protože dravá zvířata si jí nevšímají.

A pak tu je rodinka Drubmanova. Synáček Hurk je nebezpečný pitomec, kterému někdo strčil do ruky raketomet s naváděnými raketami. Hurka nic netěší víc, než svou explozivní hračku používat. Jen ho musíte přesvědčit, aby ji namířil správným směrem. Třeba vám k tomu dopomůže jeho máma Adelaide, která… má vrtulník. Tečka.

zdroj: Vlastní

Dalším pánem na holení je Sharky Boshaw. Někteří lidé zkrátka chtějí vidět celý svět v plamenech, a to je Sharkyho případ. Tenhle pyroman si nejlíp rozumí se svým plamenometem a zápalnými střelami, které sám vyrábí. Hodit by se mohly i kouřové bomby – možná ne tak vtipně zabijácké, ale užitečné z taktického hlediska.

O taktice ví své Grace Armstrong, elitní sniperka, která sloužila v americké armádě a podívala se až do Afghánistánu. Trefí kohokoli, kdykoli a za jakýchkoli okolností, a vy to celé budete moci pohodlně pozorovat díky jejímu výraznému laserovému zaměřovači. A když její rána zazní a první kultista padne k zemi s dírou v hlavě, ostatní budou tak vyděšení, že začnou utíkat.

Posledním, ale nikoli nejméně důležitým kámošem bude Boomer. Kdo je Boomer? Hodný pejsek. Zlí lidé zabili jeho rodinu, a tak je samozřejmě jedině v pořádku, když jim teď tesáky rozerve hrdlo. Moc rád aportuje, a když někoho složí k zemi, často vám v zubech přinese jeho zbraň. Dokonce ani nebude kňučet a žadonit, abyste mu ji hodili zpátky, ale nějaké to pohlazení mu určitě přijde vhod.

Tak tohle je vaše banda šílenců a divných lidí (psů), s nimiž se pokusíte osvobodit Montanu. Povel k útoku zazní 27. března na PC, PlayStation 4 a Xbox One. 

Nejnovější články