Far Cry 5 přitemňuje s prvním DLC z Vietnamu
zdroj: tisková zpráva

Far Cry 5 přitemňuje s prvním DLC z Vietnamu

25. 5. 2018 11:19 | Video | autor: Patrik Hajda |

Mnozí doufali, že tajemné „V“ v názvu Battlefield V odkazuje na válku ve Vietnamu. Teď už ale víme, že jde o prostou číslovku a zasazení hry se týká mnohem profláklejší druhé světové. Far Cry 5 vám sice neposkytne dokonalou náplast na díru vzniklou možným zklamáním, ale v nadcházejícím DLC vás pošle právě do tohoto konfliktu.

Pokud jste již odehráli druhý největší otvírák Ubisoftu, pak vám jméno Wendell „Red“ Redler asi nebude úplně cizí. V rámci jedné mise pomáháte tomuto válečnému veteránovi posbírat zapalovače jeho věkem padlých kolegů, se kterými vybudoval skrýš plnou zbraní pro případy, že se objeví někdo jako Joseph Seed.

V DLC Hours of Darkness nakouknete v kůži Redlera do války ve Vietnamu a pokusíte se zachránit zmiňované kolegy ze spárů nepřítele, tedy Viet Congu. Kampaní můžete projít sólo nebo v kooperaci a po jejím dohrání se vám odemknou dva nové módy. Survivor vás obdaří minimem munice a nabídne tak mnohem větší výzvu, zatímco všeříkající Action Movie mód se postará o zběsilou jízdu s nesmyslným počtem zásobníků.

zdroj: Archiv

Hours of Darkness vychází překvapivě brzy, již 5. června. Ale už dnes se můžete vrhnout do módu Arcade, kam formou updatu přibyly nové assety tematicky spjaté s válkou ve Vietnamu. Podobný servis očekávejte i v případě zbylých dvou DLC.

V červenci se můžete těšit na určitě hodně šílené DLC Lost on Mars a o měsíc později dorazí celkem nepřekvapivě Dead Living Zombies. Všechny dodatky jsou k dispozici jednotlivě nebo v rámci season passu, ke kterému se dodává i Far Cry 3.

Far Cry 5 Season Pass Key Art zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články