Far Cry Primal nabízí několik tipů na přežití v drsném světě mamutů a šavlozubých tygrů
zdroj: tisková zpráva

Far Cry Primal nabízí několik tipů na přežití v drsném světě mamutů a šavlozubých tygrů

17. 2. 2016 17:10 | Video | autor: Adam Homola |

Far Cry Primal bude nejen o lovu, ale také o přežití v drsné době plné mamutů, šavlozubých tygrů a jiných nebezpečných šelem. Třeba jezevců. Právě různých aspektům přežití se věnuje aktuální série několika videí, která se sice nebere moc vážně a do reálného života byste si z ní také raději mnoho odnášet neměli, ale ukáže zase další záběry z hraní. A možná vás pobaví.

Jak už jistě víte z našich předchozích článků, ve Far Cry Primal nebudete na nepřátele sami. Vedle jiných lidí můžete spojit síly i s některými zvířaty, přičemž jedním z nich je i drsný jezevec. Toho si lze velmi rychle ochočit a pak se na nepřátele vrhne se stejnou vervou, jako kdyby mu zničili všechny zásoby jídla.

zdroj: Archiv

Jiným zvířátkem z ranku těch větších, je šavlozubý tygr. I toho můžete mít po svém boku a podobně jako jezevce ho jde vyslat na nepřítele. Tím je v tomto videu velký medvěd. Ale stačí jen pár kousanců a medvěd leží na boku, zatímco tygr si pochutná na odměně.

zdroj: Archiv

Když ve Far Cry Primal nemáte po ruce žádné zvíře, musíte si vystačit sami. Třeba pomocí luku a šípů. Ty mohou být i zápalné, jen si musíte dát pozor abyste nezapálili i váš oděv. Stačí ale jen zmáčknout příslušné tlačítko a oheň je pryč.

zdroj: Archiv

Jednou z pravděpodobně velkých a důležitých částí hry bude lovení mamutů. Tím se ostatně hra prezentovala hned na začátku a samotný střet s obrovským zvířetem vyvolává úctu a strach. Jenže ono to zase tak žhavé nebude, pokud je akce z tohoto videa stejná, jakou pak zažijeme v plné verzi hry. Mamut padne poměrně rychle a když už vám něco udělá, nic moc se nestane.

zdroj: Archiv

Poslední video se pak věnuje obraně zdrojů jídla. Jednoduše byste si neměli nechat unést nějakou malou zvěř velkým dravým ptákem. Far Cry Primal vyjde už 23. února na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One a pak se uvidí, jestli vývojáři opravdu posunou sérii jinam, nebo se dočkáme jen více téhož ve výrazně jiném období.

Nejnovější články