FIFA 15 bude plná emocí, které jste v předchozích ročnících neviděli
zdroj: tisková zpráva

FIFA 15 bude plná emocí, které jste v předchozích ročnících neviděli

18. 7. 2014 19:04 | Video | autor: Adam Homola |

FIFA 15 má být mnohem emotivnější, než kterýkoli jiný ročník. Stejně jako se může změnit skóre a s ním i náboj zápasu, mění se během mače i nálady a reakce hráčů. Nový ročník nabídne funkci s názvem Emotional & Inteligence Behavioral Simulation, která se stará o propojení všech hráčů na úrovni emocí. Každý hráč bude mít ke každému spolu i protihráči nějaký vztah a z toho plynoucí pozitivní či negativní emoce. A když na to dojde, dá je patřičně najevo.

Když například někdo někoho zfauluje, může se napadený hráč bránit a vynadat mu, nebo to nechat být - záleží na kontextu zápasu. Ve hře jsou i detaily typu kontextové reakce v rámci celého zápasu. Když například útočník zkusí v prvních minutách skórovat a je neúspěšný, může stejně od svých spoluhráčů dostat pochvalu a povzbuzení. Když ale stejný útočník střílí na bránu celý zápas a pokaždé je neúspěšný, přestane spoluhráče povzbuzování bavit a naopak budou otrávení.

zdroj: Archiv

FIFA 15 má obsahovat přes 600 animací pouze pro emoce, což by mělo zápas značně oživit. Některé z nich ale tvůrci nadělili i divákům v publiku.

FIFA 15 u nás vyjde 25. září na PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Wii, PS Vita a Xbox One.

Nejnovější články