FIFA 16 se na Gamescomu prezentovala hned dvěma videi
zdroj: tisková zpráva

FIFA 16 se na Gamescomu prezentovala hned dvěma videi

5. 8. 2015 17:56 | Video | autor: Honza Konfršt |

Za tónů na poměry herních trailerů poněkud netradiční skladby At Last od Etty James jsme se na konferenci EA dozvěděli, že fotbal je zpět. A jak bývá dle slibů PR oddělení zvykem, opět to bude lepší zážitek, než jakým byl ten minulý. O novinkách letošního ročníku jsme vás již několikrát informovali a za všechny mohu vypíchnout například prémiovou přítomnost fotbalistek, nyní je však na pořadu dne představení nového traileru a také ukázky prezentující FIFA Ultimate Team a draftování, jež si ve videoukázce vyzkoušeli dva bývalí profesionální hráči.

Našince může potěšit, že hned ze začátku nového videa lze spatřit čerstvou posilu Arsenalu, Petra Čecha. Opomenout však nelze ale ani ostatní aspekty videa. Opět se zdá, že by grafická stránka hry mohla být o kousek dále a povšimnout si můžeme také nápadně většího množství fotbalistů s culíky a copy – aktuální video nám totiž také odhaluje něžnější hráče fotbalu a dává skromné ochutnání toho, jak bude hra s ženskými týmy vypadat.

zdroj: Archiv

Druhé video pak ukazuje Garyho Nevilla z Manchesteru United a Jamieho Carraghera z rovněž anglického Liverpoolu. Oba se pouštějí do draftování v nové verzi FIFA Ultimate Team a ukázka vrcholí jejich následným zápasem s pečlivě a s drobnými hádkami vytvořeným týmem. Spíše než kdovíjakou ukázkou FUT či jakýmkoli blýskáním se záběry ze hry má následující video ambice hráče a fotbalové fandy zároveň spíše pobavit. Posuďte sami:

zdroj: Archiv

Nejnovější články