FIFA 19: Alex Hunter v poslední sezóně kráčí do finále Ligy mistrů
zdroj: tisková zpráva

FIFA 19: Alex Hunter v poslední sezóně kráčí do finále Ligy mistrů

23. 8. 2018 10:12 | Video | autor: Václav Pecháček |

Poslední výstřel Alexe Huntera. Za mladým fotbalistou, kterého jste se v příběhovém módu The Journey (Cesta) mohli poprvé ujmout před dvěma lety, se v nové FIFA 19 zavře opona, a podle nového videa to bude hodně intenzivní rozloučení. Alexe čeká Liga mistrů, chamtiví příživníci, rivalita se starým spoluhráčem Dannym a další eskapády sympatické nevlastní sestry Kim.

Jak už vědí všichni, kdo dohráli minulou sezónu The Journey nebo viděli některý trailer, Alex na sebe tentokrát navlékne slavný dres Bílého baletu. Real Madrid vyhrál Ligu mistrů čtyřikrát v posledních pěti letech a Alex mu má letos pomoct k dalšímu triumfu, což je jedině logické, když EA licenci na nejprestižnější klubovou soutěž za velké peníze přebrala konkurenčnímu PES.

Jenže o Ligu mistrů usiluje i dávný parťák Danny Williams, který v traileru nosí dres Manchesteru United, ale řekl bych, že jeho klubová příslušnost se bude flexibilně odvíjet od vůbec prvního týmu, který jste před dvěma lety zvolili pro Alexe. A dá-li se něco soudit z experimentů minulého ročníku, za Dannyho si přímo zahrajete.

zdroj: Archiv

To, že Alex už není jediným hrdinou, ostatně dokazuje i jeho sestra Kim. Té se loni podařilo proniknout do ženské fotbalové reprezentace USA, tedy úřadujících mistryň světa, a její kariéra ani zdaleka nekončí. Vzhledem k tomu, že FIFA postrádá ženské klubové celky a soustředí se na národní týmy, a že v roce 2019 proběhne příští ženský světový šampionát ve Francii, čekejte zaměření na mezinárodní fotbal.

Jak se dozvíte v mojí recenzi, příběhový mód byl tou vůbec nejpůsobivější novinkou minulého ročníku. Zlepšení scénáře bylo markantní, konečně jste dostali možnost doopravdy ovlivnit chod událostí a celé to působilo daleko kompaktněji než úvodní ročník. Snad na svého předchůdce devatenáctka naváže.

Nejnovější články