FIFA 20 ukázala první, nepříliš vzrušující záběry z hraní
zdroj: EA Sports

FIFA 20 ukázala první, nepříliš vzrušující záběry z hraní

6. 8. 2019 7:45 | Video | autor: Václav Pecháček |

Těšíte se na nový fotbálek od EA? Tak to pro vás mám zajímavou zprávu. FIFA 20 sice vychází až 27. září, ale už teď jsme dostali malou ochutnávku: Při příležitosti esportového turnaje FIFA eWorld Cup 2019 byly představeny první záběry přímo z hraní nového ročníku. Real Madrid se utkal s Liverpoolem… A skončilo to dramatickou, dechberoucí bezbrankovou remízou.

V níže přiloženém streamu můžete sledovat buď celé finále, nebo se překlikat až někam na čas 2 hodiny 23 minut, kde přibližně zápas čtyř influencerů začíná.

Watch FIFA eWorld Cup 2019 | Final Day | 3PM UK | @eafifaesports from EASPORTSFIFA on www.twitch.tv

Na videu je znatelná nová fyzika míče, zvlášť v jednom okamžiku v prvním poločase, kdy se balón zvláštním – zvláštně realistickým – způsobem odrazí do náručí připraveného gólmana. Jinak bych ale asi nepoznal, že se nedívám na minulý ročník.

To by nemusela být zas taková katastrofa, protože FIFA 19 byla podle mě velmi dobrým dílem, ale člověk chce za své peníze vidět nějaká vylepšení, že ano. Snad tedy v EA Sports naplní svoje sliby. Například ten o vylepšené singleplayerový kariéře mě naplňuje tichým optimismem, protože kdo chce pořád dokola hrát Ultimate Team?

No, odpovědí na tuhle otázku je asi „Skoro celá planeta, ty offlinový blbečku“, ale co budete dělat, až vám po vzoru Belgie vypnou loot boxy? Vrátíte se pěkně zpátky do singlu, začnete hrát za Salford City a dovedete ho ze čtvrté anglické ligy až k vítězství v Lize mistrů. Tak, jak to má ve správné fotbalové hře být.

Nejnovější články