Fight Club #211: Remasterováno
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #211: Remasterováno

24. 1. 2015 15:00 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Na začátku 211. Fight Clubu jsme slavili. V pátek totiž vyšel nový LEVEL 249. A neslavili jsme tentokrát jen to, že jsme přežili další uzávěrku, ale hlavně fakt, že LEVEL tímto číslem oslaví neuvěřitelné 20. výročí svého vydávání. Při té příležitosti jsme vám nejenom představili obsah nového čísla, ale i všech dvacet sběratelských obálek, se kterými 249. LEVEL vychází. Ale nebojte, hned jak jsme se pochlubili, přesunuli jsme se rychle na tradiční agendu Fight Clubu - tedy na zajímavá témata, která přinesl do herního světa uplynulý týden.

V klubovně usedl spolu s tradičním osazenstvem i Honza Olejník, který se v souvislosti s čerstvě oznámeným remakem Borderlands 2 pustil do úvahy nad tím, zda mají podobné edice smysl, nebo jde jen o další způsob, jak firmy tahají peníze ze svých oddaných fanoušků. Lukáš Grygar přehodil výhybku směrem ke strategii Sid Meier's Starships a nakonec jsme se pobavili o tom, jaký byl loňský rok pro české hry.

V tradiční druhé části podcastu jsme se pustili do vašich dotazů a dali jsme si též soutěž o 10 kódů do bety Heroes of the Storm!

Audio verzi Fight Clubu #211 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články