Fight Club #98 HD: Boxerka z Radiožurnálu
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #98 HD: Boxerka z Radiožurnálu

6. 10. 2012 14:05 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Po divokém Fight Clubu #97 jsme tentokrát zvolnili tempo a přidali ženský element, abychom Klub rváčů trošku zjemnili. Alžběta Havlová, náš host, však boxuje, má ráda střílečky a v mulťáku se s třináctiletými křiklouny nijak zvlášť nepáře, takže s tím zjemněním to zas tak úplně nevyšlo. Na druhou stranu jsme si s ní výborně pokecali o tom, jak se točí herní reportáže v Českém rozhlase, a jako to je být hráčkou – matkou.

Když se Bětka rozloučila, stala se z 98. Fight Clubu obvyklá mužská show, v níž jsme probírali aktuální Kickstarter herních legend Toma Halla a Brendy Brathwaite, zamračili se nad aktuálním vývojem situace okolo XCOM střílejdy a přihodili nějaká to moudra k nové hře od Starbreeze. A pokud vám nic z toho nesedne, tak snad soutěž o nedávno vydaný český Carrier Command by vás mohla nakoupnout k tomu, abyste si pustili videozáznam Fight Clubu #98.

Jestli si pustíte stream tady v textu nebo v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. V soutěži tentokrát hrajeme o PC nebo X360 verzi českého výtvoru Carrier Command. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články