Filmový trailer na Doom upozorňuje na spuštění multiplayer bety
zdroj: tisková zpráva

Filmový trailer na Doom upozorňuje na spuštění multiplayer bety

31. 3. 2016 22:08 | Video | autor: Petr Poláček |

Rozdíl mezi Doom 3 a Doom krásně ilustruje trailer na chystanou střílečku s podtitulem „Fight like hell,“ který Bethesda vydala u příležitosti spuštění uzavřené multiplayerové bety. Když se v článku podíváte na oba dva trailery, uvidíte hororovou upoutávku na Doom 3 a hned poté „cool“ trailer od režiséra Joe Kosinskiho (Oblivion, Tron: Legacy), který Doom prezentuje jako frenetickou akci s předimenzovanými nepřáteli a vysokým tempem. Tak nějak by ostatně působily i upoutávky na první a druhý díl Doom série, kdyby se na počátku devadesátek trailery na hry vytvářely...

Video má podle tvůrců zosobňovat tři základní pilíře hratelnosti nové Doom hry: drsňácké zbraně, děsivé démony a hustou akci. Nezdolný mariňák si prostě na démony došlápne, i kdyby kvůli tomu mělo shořet peklo. Jen holt podle vize pana režiséra nevypadá na videu tak, jak si svou postavu ve hře představuju já. Ale to je prokletí propagace všech first person her prostřednictvím third-person trailerů.

zdroj: Archiv

Koho jako obvykle zajímá hudební doprovod traileru, najde si na Wikipedii heslo „Refused (band)“, potažmo ve vyhledávání na Youtube zadá „Refused - New Noise“. Vyskočí pak na něj stejný song, jaký je ke slyšení na pozadí Doom videa. Jde o skladbu od švédské hardcorovo-punkové kapely, který vyšel na albu The Shape of Punk to Come v roce 1998.

Doom vyjde pro PC, PS4 a Xbox One 13. května, do aktuální multiplayer bety mají přes oficiální stránky přístup hráči, co si předobjednali Wolfenstein: The New Order před 26. květnem 2014, potažmo si pořídili některou z fyzických verzí hry. Všechny informace o uzavřené MP betě i hře samotné hledejte na homepage.

zdroj: Archiv

Nejnovější články