Final Fantasy VII v úvodním filmečku ukazuje nádhery Midgaru a hraje One Winged Angel
zdroj: tisková zpráva

Final Fantasy VII v úvodním filmečku ukazuje nádhery Midgaru a hraje One Winged Angel

17. 2. 2020 9:24 | Video | autor: Jan Slavík |

První epizoda Final Fantasy VII Remake má vyjít za dva měsíce, není divu, že je potřeba fanoušky pěkně masírovat. Nečekejte ale akční orgie, nový renderovaný filmeček rezonuje tichem. Tísnivou nejistotou před bouří. Sephirothův stín se plíží do koutků myšlenek, když vás tvůrci nechají sledovat prozatím vlastně docela bezstarostný Midgar.

Domácké a zároveň mrazivé atmosféře, která z nové upoutávky dýchá, je zatěžko udělat čest pouhými slovy. Pochmurný chorál prvních slov ze Sephirothova tématu One Winged Angel opravu dělá svoje, není-liž pravda? A stylový vlakový příjezd party z Avalanche jakbysmet. A ta Aerith... ach jo. Já vám ani nevím, jestli na to mám napodruhé nervy.

zdroj: Square Enix

Pokud by vám dávka nostalgické husí kůže z videa nestačila, nádavkem jsme dostali i vrchovatou porci nových screenshotů. Můžeme se pokochat třeba Tifou používající své útočné schopnosti pěkně... v rukavičkách. Ehm. Či předvedenou podobou profesora Hodžoa:

10. dubna 2020. To je datum, kdy, pokud se nepřihodí nějaká opravdová vývojová katastrofa, se midgarského remaku konečně dočkáme.

Nejnovější články