For Honor představuje příběh kampaně a nevypadá vůbec špatně
zdroj: tisková zpráva

For Honor představuje příběh kampaně a nevypadá vůbec špatně

15. 12. 2016 12:38 | Video | autor: Aleš Smutný |

Je jasné, že na začátku konceptu bojovky For Honor byla prostě myšlenka jak by to vypadalo, kdyby se do sebe pustili samurajové, Vikingové a středověcí rytíři. A teprve poté, co vznikl nástřel multiplayerové akce asi přišla otázka, jak tohle všechno dát dohromady a pokud možno v rámci kampaně pro jednoho hráče. O samotné zápletce jsme více psali v tomto článku, ale nové video k For Honor ji představuje mnohem konkrétněji.

V první řadě, z warlorda Apollyona se nějak vyklubala warlordka Apollyon, tedy alespoň pokud dobře chápu roli ženské vypravěčky. Což mne přivádí k otázce, zda by titul neměl znít spíš warlady. Každopádně video načrtne v čem spočívá konflikt ve fiktivním universu a také vysvětluje, proč si nakonec budete moci zahrát za zástupce každé ze tří stran a pořád proti sobě mít jednoho hlavního nepřítele.

zdroj: Archiv

Příběhové video doplňuje ale i trojice dalších, která představují další typy bojovníků z jednotlivých frakcí. Za rytíře je tu Peacekeeper, který spadá  mezi agilní hrdiny, kteří toho mnoho nevydrží, ale se svými dvěma meči dokáží nadělat pořádnou paseku – jen se musíte vyhnout sekeře vikinského válečníka, či nodači samuraje. Pozice a pohyb je vším.

zdroj: Archiv

Za samuraje je tu masivní středověký tank Šugóki. Pomalý, obrovitý bojovník kolem sebe mává palicí kanabo takovou silou, že blednou i vikinští nájezdníci a berserkové. U Šugókiho nepočítejte s velkou mobilitou a finesou. Za to se můžete spolehnout na jeho sílu a drtivé útoky, které půjde jen obtížně vykrývat.

zdroj: Archiv

Vikingy pak zastupuje Warlord. Disponuje mečem a štítem a v něm bude spočívat jeho síla. Díky němu zvládne odrážet zuřivé údery a je připravený vyrazit do protiútoku ve chvíli, kdy se u odkrytého soupeře naskytne šance. For Honor vyjde 14. února na PC, PS4 a Xbox One. Ještě v lednu ale bude spuštěná uzavřená beta. 

zdroj: Archiv

Nejnovější články