For Honor představuje trojici válečníků z řad Vikingů, samurajů a rytířů
zdroj: tisková zpráva

For Honor představuje trojici válečníků z řad Vikingů, samurajů a rytířů

5. 9. 2016 14:43 | Video | autor: Aleš Smutný |

Od svého představení šermířská akce For Honor roste do krásy a hlavně potenciálně zajímavého a dobrého projektu. Jedním z důvodů je i fakt, že vše zbytečně nekomplikuje. Nesnaží se příliš složitě vysvětlit, proč se spolu utkají tyto tři frakce válečníků a soustředí se jen a především na spektakulární souboje. Pro potřeby kampaně tu ale jistá zápletka je a představili jsme ji v tomto článku, společně s trojicí válečníků, za každou stranu jedním. Ti se nyní předvádí v samostatných videích.

Za Vikingy je to tedy obouruční dánskou sekeru třímající Raider, za samuraje elitní válečník s nodači Kensei a za rytíře obouručákem se ohánějící Warden. Každý z nich by měl být hratelný samozřejmě jak v rámci multiplayeru, tak i v kampani pro jednoho hráče. Otázka je, zda půjde kampaň hrát i za ostatní bojovníky, protože každá strana má čtyři a my jsme je představili v tomhle článku.

Kromě toho, že si na videích můžete prohlédnout trojici válečníků v akci i s jejich speciálními útoky, se především Ubisoft snaží připomenout, že se blíží datum spuštění alfatestu, kam se můžete přihlásit přes oficiální stránky. Potrvá od 15. do 18. září a a na plnou verzi hry si musíte počkat do 14. února 2017 na PC, Xbox One a PS4. Ubisoft vydal na svém blogu i šest tipů pro boj, ale pokud čtete naše články o hře, především Adamovy dojmy z hraní z E3, asi vás ničím nepřekvapí.

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

Nejnovější články