Forza Horizon 4 se spojila s Legem v nepravděpodobném, ale zajímavém crossoveru
zdroj: tisková zpráva

Forza Horizon 4 se spojila s Legem v nepravděpodobném, ale zajímavém crossoveru

14. 6. 2019 11:46 | Video | autor: Patrik Hajda |

V pořadí druhé velké rozšíření pro Forzu Horizon 4 (po bouřném Ostrově pokladů) je další z řady zajímavých spoluprací série. Kdysi jste mohli pokořovat časomíru na okruhu slavného Top Gearu, usedli jste do aut od Hot Wheels a nyní se nový kus pevniny v Británii promění v Lego.

DLC Lego Speed Champions přidává do Forzy Horizon 4 novou oblast s pouští plnou koster dinosaurů, pláží s pirátskými loděmi, zábavním parkem, městem, ale i novým závodním okruhem. Vše se nese v duchu Lega. Samozřejmostí jsou i Lego vozidla, mezi kterými naleznete Ferrari F40 Competizione, McLaren Senna a Mini Cooper S Rally z roku 1967.

Celkem na vás čeká 250 výzev od běžných závodů přes mnohé skokánky až po rozbíjení Lego výtvorů. Za plnění výzev dostáváte kostky z Lega, pomocí kterých si vylepšujete svůj nový dům, čímž se vám zvětšuje kapacita garáže a tím se zase dostanete k novým Lego vozidlům.

zdroj: Archiv

DLC naštěstí neodděluje skutečný svět od toho plastikového, takže se v Lego lokacích můžete prohánět ve všech realistických vozidlech a platí to i naopak. Sympatické je, že se vám přístup do Lego mapy odemkne po zhruba deseti minutách v základní hře a nemusíte tak čekat do nějakého pozdějšího bodu.

Je pravděpodobné, že se teď do Forzy poprvé pustí spousta hráčů, kteří využijí před pár dny spuštěného Xbox Game Passu na PC. Jeho součástí je totiž základní Forza Horizon 4, přičemž za první měsíc předplatného zaplatíte zhruba 20 korun. Ale včera vydané DLC Lego Speed Champions si už musíte přikoupit.

Nejnovější články