Frakce Berserkerů se v RPG Elex straní technologiím a zalesňuje planetu
zdroj: tisková zpráva

Frakce Berserkerů se v RPG Elex straní technologiím a zalesňuje planetu

5. 5. 2017 12:21 | Video | autor: Adam Homola |

Vývojáři z Piranha Bytes si za ty roky vytvořili početnou skupinku fanoušků, kterou chystané RPG Elex možná nezklame. I přes poměrně jasné zacílení se hře ani s pomocí nejnovějšího traileru nedaří setřást dojem béčkové produkce. Nové video patří jedné z frakcí, k níž se budete moc ve virtuálním světě Magalan přidat: Berserkers.

Ve světě Elex najdete jak fantasy prvky, tak jetpacky a různé jiné sci-fi vychytávky. Pokud byste se chtěli od sci-fi oprostit a zahrát si na fantasy hrdinu, jsou Berserkers vaší frakcí. Její členové se totiž straní jakékoliv technologie. Bojují s pomocí mečů, seker, kuší, kouzel a jejich města vypadají jako by vypadla ze středověku.

Berserkers nemají technologie a její dopady rádi tak moc, že s pomocí „world hearts“ mění roztříštěné pusté pláně Magalanu na husté lesy s živoucím ekosystémem a bohatou přírodou. K tomuto bohulibému účelu sadí po celém světě obrovské květiny, které revitalizují své okolí.

zdroj: Vlastní

Elex sice z nových trailerů vypadá podstatně lépe než ve stavu, v jakém jsem ho hrál před necelým rokem na E3. Nicméně i přesto na mě Elex pořád působí jako přinejlepším béčkové fantasy RPG, které se sice snaží, ale bohužel to nestačí.

Třeba se z ošklivého káčátka ještě něco vyloupne, jinak by mohla být celé řada hráčů zklamaná. Elex vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One někdy v průběhu třetího kvartálu letošního roku.

Nejnovější články