GamesPlay – hrajeme Crossout, akci ve stylu Mad Maxe
zdroj: Vlastní foto autora

GamesPlay – hrajeme Crossout, akci ve stylu Mad Maxe

12. 12. 2017 14:33 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Onlinová postapo řezničina Crossout je venku už nějaký ten pátek, stále však v otevřené betě. Petr s Alešem si ji před více než rokem zahráli v rámci GamesPlaye a věřte tomu nebo ne, hra si za tu dobu prošla mnoha zásadními změnami, které z ní udělali pro hráče mnohem přívětivější zážitek. Pořád je zde naštěstí cítit styl Mad Maxe a absolutní svoboda v konstruování vozidel také nezmizela. Pokud vás Crossout kdysi omrzel, pak neváhejte sledovat náš nový GamesPlay, který vám možná poskytne důvody k návratu.

Po grafické stránce se toho zase tolik nezměnilo, zato obsah slušně nabobtnal. Tvůrci z Targem Games se o své dítko starají s obrovskou péčí – neuběhnou dva týdny bez nějaké té aktualizace. Některé řeší problémy, jiné přidávají nové mapy, součástky, herní módy atd.

Momentálně se zdá, že PvP není až tak dominantním módem. Jsou zde různé kooperativní módy, časově omezené události se speciálně nastavenými podmínkami, denní mise, týdenní mise, výzvy… Zkrátka spousta věcí, které vás mají ve hře udržet co nejdéle. A alespoň u nás to zatím funguje.

Komunikovat s námi v průběhu vysílání můžete přes chat na Youtube

Nejnovější články