GamesPlay – hrajeme gaučovou řež Super Smash Bros. Ultimate
zdroj: tisková zpráva

GamesPlay – hrajeme gaučovou řež Super Smash Bros. Ultimate

3. 1. 2019 13:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Nintendo před Vánoci vydalo poslední hru roku 2018, která se okamžitě stala obrovským hitem a všude po světě si vysloužila převážně devítky a desítky. Tou hrou je až přehnaně megalomanská bojovka Super Smash Bros. Ultimate, která se chlubí nejen sedmi desítkami hrdinů napříč aktuálními i dávno minulými tituly spojenými s Nintendem, ale i rozsáhlou kampaní pro jednoho hráče a mnoha módy od klasické gaučové vyvražďovačky přes lokální koop až po online multiplayer s žebříčky.

Nemůžeme vám slíbit, že si v dnešním GamesPlayi ukážeme úplně vše, co Super Smash Bros. Ultimate nabízí. Na to by nám jedno odpoledne asi nestačilo. Ale můžeme vám slíbit spoustu chyb na naší straně, zbytečná úmrtí a další marné pokusy v poražení nepřátel.

Každá postava je logicky jiná, a když jí neobětujete hodiny a hodiny tréninku, tak se do onlinu radši ani nepouštějte. I bez něj máte z hlediska obsahu na mnoho večerů vystaráno. Ale o tom už více ve videu s Adamem a Patrikem. Jako obvykle s chlapci můžete komunikovat prostřednictvím chatu na YouTube.

zdroj: Archiv

Nejnovější články