GamesPlay – hrajeme Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds
zdroj: tisková zpráva

GamesPlay – hrajeme Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds

21. 11. 2017 14:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Horizon Zero Dawn letos v březnu překvapil nejen svým příběhem, ale především kvalitami po všech stránkách. Ne nadarmo si také hra od Adama vysloužila v recenzi devítku. Teď se nám blíží konec roku a vývojáři z Guerrilla Games se připomínají datadiskem The Frozen Wilds. K tomu usedl zase Adam a, menší spoiler, zase je spokojený.

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds totiž nic radikálně nemění, jen hru příjemně rozšiřuje, drobně vylepšuje a obecně nabízí více téhož. Což je vzhledem ke kvalitám původní hry žádoucí. Před nevyhnutelným pokračováním tak dostáváme menší nášup v podobě mrazivé oblasti The Cut, kde sněží, fouká a když vás neštve počasí, postarají se o to noví nepřátelé.

Vy na ně máte ale taky nové zbraně, výbavu i schopnosti, které budou potřeba. The Frozen Wilds totiž není žádná procházka zamrzlou růžovou zahradou. Ostatně ne nadarmo vývojáři doporučují dosažení alespoň třicáté úrovně, jinak dostanete solidní výprask. Třicátá úroveň je sice dávno za námi, ale my ten výprask stejně dostaneme. Jak to Adamovi nepůjde a Vašek se mu bude smát, se můžete podívat níže:

Komunikovat s námi v průběhu vysílání můžete přes chat u videa na Youtube

Nejnovější články