GamesPlay – hrajeme kooperaci A Way Out
zdroj: tisková zpráva

GamesPlay – hrajeme kooperaci A Way Out

5. 4. 2018 14:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Dvojice Vincent Moretti a Leo Caruso z novinky A Way Out sice nemá na svých tělech vytetované plány vězení jako Michael Scofield ze seriálu Prison Break, ale i tak se jim společně podaří utéct z vězení. Jenže jejich úmysly nepočítají s koktejlem na pláži. Tam venku je totiž čeká další špinavá prácička, se kterou se seznámíte v našem GamesPlayi.

Patrik s Šárkou si uvědomili, že by nebylo úplně vhodné dát vám návod na útěk z vězení. Nebylo by to totiž moc výchovné. Proto po boku moderujícího Adama rozjedou striktní kooperaci bezprostředně po úspěšném opuštění nepřátelského území za betonovými zdmi.

Co je tam venku čeká? Oba uprchlíci jsou hnáni pomstou. Dohromady je spojil společný nepřítel jménem Harvey, o kterém v této fázi víme pouze to, že si zaslouží frázi: „Nedělej ostatním to, co nechceš, aby oni dělali tobě.“ V jeho případě to znamená smrt. Půjdou do toho Vincent s Leem po hlavě, nebo použijí rozum a důkladně se připraví? To se dozvíte spolu s Adamem, Patrikem a Šárkou v GamesPlayi. Své historky z vězení neváhejte sdílet na chatu na Youtube.

zdroj: Archiv

Nejnovější články