GamesPlay – hrajeme postapokalyptický Crossout
zdroj: tisková zpráva

GamesPlay – hrajeme postapokalyptický Crossout

22. 3. 2018 13:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Onlinová střílečka Crossout s vozidly à la Mad Max se neustále rozrůstá. Před Vánoci jsme se na ní blíže podívali v GamesPlayi, abychom zjistili, jak se za těch pár let na trhu proměnila v mnohem zábavnější titul. Krátce na to do Crossoutu přibyla další frakce takzvaných Firestarters, se kterými se možnosti likvidace protivníků rozrostly o plamenomety, výbušné barely a další ohnivá udělátka. Nejenom na ně se podíváme v dalším GamesPlayi.

Kromě ohnivých hrátek s doutnajícími výtvory soupeřů se totiž podíváme na to nejlepší z Crossout – lidovou tvořivost. Ne tedy tu naší, sami jste přeci v minulém videu viděli Patrikova růžového Bobíka… Dnes se budeme věnovat výtvorům ostatních hráčů, kteří své zhůvěřilosti poskytli ostatním k vyzkoušení.

Zdejší katalog je naplněn nepřeberným množstvím kuriózních vozidel, chodidel a letadel, z nichž se podíváme na zoubek těm nejšílenějším. A s nimi se pokusíme být alespoň trošku kompetitivní v onlinových zápasech. O konečný výběr se sice postará Adam s Patrikem, ale i vy – diváci – dostanete prostor navrhnout název vozidla, které kluci následně zkusíme vyhledat v katalogu. Své nápady klaďte během živého vysílání do chatu na Youtube.

zdroj: Archiv

Nejnovější články