GamesPlay – hrajeme RPG adventuru The Legend of Zelda: Breath of the Wild
zdroj: Vlastní foto autora

GamesPlay – hrajeme RPG adventuru The Legend of Zelda: Breath of the Wild

16. 3. 2017 15:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Vydání nové Zeldy je vždy významná událost. Někdy jen pro fanoušky série, někdy pro fanoušky Nintenda a jindy téměř pro celý herní průmysl. Aktuální The Legend of Zelda: Breath of the Wild se zdá být tím posledním případem. Až na několik výjimek sbírá všude po světě absolutní hodnocení a to včetně Games.cz, kde jí dal Miloš desítku.

Nová Zelda je největší v dlouhé historii série a bez problémů ji můžeme zařadit k těm nejrozsáhlejším hrám vůbec. Herní svět ale zároveň „překypuje možnostmi, probouzí ve vás touhu vyrazit za dobrodružstvím, funguje podle logických pravidel a v neposlední řadě respektuje i podněcuje vaši inteligenci,“ jak napsal Miloš ve své recenzi.

Jeho textové nadšení se dnes pokusíme přetavit ve video a byť vám (vzhledem k rozsáhlosti hry) logicky neukážeme všechno, pokusíme se alespoň vysvětlit, proč je novinka od Nintenda tak skvělá. Breath of the Wild se totiž velmi rychle po vydání zařadila mezi nejlépe hodnocené hry historie, bez ohledu na žánr či platformu.

Nová Zelda jde ruku v ruce s nedávno vydanou konzolí Nintendo Switch, nicméně si ji mohou bez problémů zahrát i majitelé Wii U. My budeme hrát verzi pro Switch a Miloš vám rád zodpoví jakékoliv dotazy jak ohledně hry, tak ohledně Switche. Nebojte se tedy zeptat během živého vysílání v chatu na YouTube.

zdroj: Archiv

Nejnovější články