GamesPlay – hrajeme Warcraft III: Reforged a jsme zklamaní
zdroj: Vlastní foto autora

GamesPlay – hrajeme Warcraft III: Reforged a jsme zklamaní

11. 2. 2020 14:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Ach, ty vzpomínky... Na Warcraft III a jeho výborný datadisk Frozen Throne pamatují snad všichni, co byli v té době schopní držet myš. Oznámení remaku jsme tak uvítali s nadšením. Jenže o to větší pak bylo vystřízlivění po vydání hry. Bugy, lagy a technické problémy jsou jen jedna kapitola téhle tragédie. V dnešním GamesPlayi si to dnes všechno ukážeme a vysvětlíme si, pro koho to vlastně je.

Pro hardcore fanoušky původní hry ale nejspíš ne, neboť těm Blizzard jednak lhal, jednak jim původní hru drze sebral. Vývojáři se už sice trošku chytli za nos a něco málo přiznali s tím, že na hře budou pracovat i nadále a třeba to časem bude lepší. V tomhle světle je nesmírně fascinující fakt, že Blizzard i ve chvíli psaní tohoto textu, tedy několik týdnů po vydání, propaguje hru pomocí zavádějících materiálů.

Je smutné sledovat, kam to tohle kdysi legendární studio dopracovalo, stejně jako je trochu smutné Warcraft III: Reforged hrát. Na jednu stranu tu máme pořád skvělou strategii, která se hraje výborně i dnes. Jenže na stranu druhou tu je klamavá reklama, nesplněné sliby a technické problémy.

Ukážeme si to dnes v 15:00 na Twitchi a Mixeru, s menším zpožděním posléze také na YouTube a tady u nás na Games.cz.

zdroj: Vlastní

GamesPlay hrajeme na počítačích LYNX Grunex Super UltraGamer+ 2019

Nejnovější články