GamesPlay – hrajeme We Happy Few, neboli Bioshock na drogách
zdroj: tisková zpráva

GamesPlay – hrajeme We Happy Few, neboli Bioshock na drogách

9. 8. 2018 14:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

We Happy Few jsme tu už jednou měli – skoro před dvěma lety k němu usedl Adam s Lukášem. Vydání plné verze připadá na zítřek a z trochu rozbitého survivalu, který jsme zkoušeli v předběžném přístupu, se vyklubala hra orientovaná na příběh. Patrik se Šárkou si dnes lupnou trochu Štěstí a ukážou vám, jak to teď chodí v Anglii.

Retrofuturistické městečko šedesátých let minulého století, jehož obyvatelé se uchylují k drogovému eskapismu, aby unikli krutým represím, připomíná Bioshock na první pohled i poslech. Prvky survivalu z early accessu i náhodné generování tu pořád jsou, ale klíčový je příběh Arthura. Toho trápí pocity viny, protože porušil slib, že se o svého bratra postará v Německu, a pak nenastoupil do stejného vlaku. Navíc chce uniknout ze šíleného soukolí falešně šťastných sousedů.

We Happy Few vychází už zítra, takže jestli jste hru doteď nevyzkoušeli, můžete nákup zvážit na základě našeho GamesPlaye. Samozřejmě máte možnost klást nám během živého vysílání zvídavé otázky do chatu na YouTube. Už jste si dnes dali Štěstí?

zdroj: Vlastní

Nejnovější články