GamesPlay: Od 16:30 hrajeme trojici nezávislých her
zdroj: tisková zpráva

GamesPlay: Od 16:30 hrajeme trojici nezávislých her

4. 8. 2016 16:00 | Video | autor: Redakce Games.cz |

V dnešním GamesPlayi si pro vás Pavel nachystal rovnou trojici her, které vzešly z nezávislé vývojářské scény. První z nich je dynamická realtimová strategie Crush Your Enemies, v níž hrajete za zlé, opilé barbary. Jak jste se ale mohli dočíst v naší recenzi, pod spartánským vizuálním kabátkem se skrývá povedená hratelnost a především zábavný titul. Druhou hrou je kritiky i námi (viz videorecenzi) vřele přijatý kousek Inside, v němž sledujete fascinující cestu jednoho chlapce – kam, to už vám, alespoň zčásti, ukáže Pavel.

Poslední hrou, jíž vám předvede, je retrofuturistický kyberpunkový titul Quadrilateral Cowboy. V něm hrajete za hackera, který si vydělává infiltrací cizích zařízení, kradením informací atd. Nicméně nejde o sandboxový titul, protože velkou roli v něm hraje příběh, který odkrýváte z množství zdrojů jako jsou noviny, vzkazy nebo i chování postav. Oproti předchozím dvěma hrám čekejte radikálně odlišný zážitek.

Samozřejmě během vysílání můžete do chatu na Youtube psát své postřehy a otázky, které se Pavel pokusí během hraní zodpovědět.

Nejnovější články