GamesPlay - přežíváme ve Škodovce v českém survivalu Beware
zdroj: tisková zpráva

GamesPlay - přežíváme ve Škodovce v českém survivalu Beware

31. 5. 2018 13:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Dříve Driving Survival, dnes Beware. Unikátní česká automobilová survival hra má sice do vydání plné verze asi ještě daleko, ale autor hry Ondřej Švadlena vydal volně dostupnou demoverzi, ve které se dnes pokusíme přežít. Demo je sice zcela přiznaně neodladěné a nabízí jen kousek hry, ale hutnou atmosférou nešetří.

Hra, respektive demo, je v jádru jednoduché, až triviální. Sedíte ve staré Škodovce, je tma a vy jedete. Po chvíli vás začne pronásledovat auto plné ne zrovna přátelských pánů a vy se nesmíte nechat chytit. Pokud zastavíte, pánové z auta vyskáčou a můžete začít znova.

V Beware je přitom potenciál pro zastavení nemalý – můžete zapadnout do bahna, otočit auto na střechu, nechat se nepřátelským autem zatlačit na nějakou překážku... Ovládání navíc není zrovna arkádové, Škodovka je neposedná, trochu plave a v nejlepším stavu není ani cesta.

Že to není vůbec jednoduché vám předvedou Adam s Šárkou. Tipy na to, jak ve Škodovce co nejefektivněji ujíždět nám můžete psát během živého vysílání do chatu na YouTube. Pokud by vás Beware zaujala, můžete si demo stáhnout sami z Indiedb, případně Ondru Švadlenu rovnou podpořit na Patreonu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články