GDS 2013: Panelová diskuse
zdroj: tisková zpráva

GDS 2013: Panelová diskuse

11. 1. 2014 18:00 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Závěrem prvního dne Game Developers Session 2013 se odehrála panelová diskuse, kterou bohužel doprovázely velké technické problémy s ozvučením sálu. Přesto se Matouš Ježek, Pavel Barák, Lukáš Macura, Jiří Zlatohlávek, Jakub Dvorský a Dan Vávra rozpovídali o celé řadě zajímavých témat včetně přínosu samotné GDS, o situaci na české vývojářské scéně, herních technologiích, práci s komunitou a tak dále.

Samotná témata by ale samozřejmě neznamenala nic, pokud by o nich nemluvili lidé se zkušenostmi. V případě této konkrétní panelovky si však na nedostatek erudice a zkušeností jednotlivých aktérů rozhodně nelze stěžovat - Matouš Ježek dělal dříve v 2K Czech a loni vydal pod značkou Trickster Arts světově oceňovanou mobilní hru Hero of Many, Pavel Barák je organizátor GDS a šéf sdružení České hry, Jiří Zlatohlávek je designérem Arma 3 v Bohemia Interactive a Jakuba Dvorského z Amanity, Dana Vávru z Warhorse ani Lukáše Macuru z Cinemaxu určitě blíže představovat nemusíme. Dobře víte, co mají na triku, ale znát je můžete i z našich podcastů. Záznam panelové diskuse už na vás čeká v článku...

...

Na závěr připomínáme, že všechny dosud vydané přednášky z GDS 2013 najdete ukryté pod tímto tagem nebo na tomto speciálním Youtube kanálu.

Nejnovější články