GDS 2016: Daniel Vávra - Jak jsme točili Kingdom Come The Movie
zdroj: Vlastní foto autora

GDS 2016: Daniel Vávra - Jak jsme točili Kingdom Come The Movie

3. 1. 2017 19:00 | Video | autor: Redakce Games.cz |

RPG Kingdom Come: Deliverance bude obsahovat tři hodiny animovaných cutscén, ve kterých vystupuje více než padesát herců. O tom, co všechno za se tímto úctyhodným číslem skrývá, se na Game Developers Session 2016 rozpovídal Dan Vávra. Ten se z designéra a šéfa celého studia na pár týdnů převtělil do role režiséra historického filmu a na základě těchto nově nabytých zkušeností sestavil svou zajímavou prezentaci. 

V přednášce prochází Dan postupně všechny kroky procesu výroby cutscén v Kingdom Come a dá vám tak poměrně jasnou představu o tom, co takový úkol obnáší. Od plánování, přes více než měsíc dlouhé natáčení, až po finální animace mimiky a nasvětlení.

Daniel Vávra (Warhorse Studios)

Český herní scénárista, designér a spolumajitel Warhorse Studios. mezi jeho nejznámější díla patří Mafia: The City of Lost Heaven a Mafia II. Od roku 2011 pracuje na RPG hře Kingdom Come: Deliverance

Videa z Game Developers Session 2016 připravila redakce Games.cz ve spolupráci se sdružením České hry. Všechny záznamy z letošního i minulých ročníků najdete na našem společném Youtube kanále.

Nejnovější články