Ghost Recon Breakpoint má problém s vlky
zdroj: tisková zpráva

Ghost Recon Breakpoint má problém s vlky

7. 6. 2019 12:20 | Video | autor: Patrik Hajda |

Včera v podvečer se světu blíže představila Stadia od Googlu a kromě její ceny a nároků na internet byly potvrzeny desítky her. Vzhledem k tomu, že se Stadia od začátku prezentovala skrz Assassin’s Creed Odyssey, není žádným překvapením rozsáhlejší spolupráce s Ubisoftem. Ten ve streamovací službě nabídne i The Division 2 a Ghost Recon Breakpoint, který dostává nový trailer.

Novému videu nechybí styl. Jde o monolog herce Jona Bernthala, kterého můžete znát jako seriálového Punishera či Shana z The Walking Dead a který si v Breakpointu střihne roli hlavního záporáka Cola D. Walkera. Ten si podmanil celou Auroru s pomocí vyspělých smrtících technologií a dál šíří svou nesmlouvavou politiku díky svým přisluhovačům, kterým říká vlci. Jenže vlci mají jednu slabinu, a tou jsou duchové.

Vaše jednotka je na tom sice bídně a přežívá s vypětím všech sil, ale stále jde o elitní bojovníky, kteří jsou zvyklí počkat si na svou oběť obalení bahnem. Klíčem k úspěchu je moment překvapení. Jen abyste nebyli překvapení vy sami, až budete 4. října shánět Ghost Recon Breakpoint na Stadii. Streamovací platforma u nás totiž letos neodstartuje, takže se musíte spokojit se starým dobrým PC a konzolemi.

zdroj: Archiv

Nejnovější články