Grant z kooperačky Overkill’s The Walking Dead je děda do nepohody
zdroj: tisková zpráva

Grant z kooperačky Overkill’s The Walking Dead je děda do nepohody

11. 5. 2018 16:26 | Video | autor: Patrik Hajda |

Minule to Vaškovi s tipováním jména hrdinky Mayi úplně nevyšlo, ale v případě třetí odhalené postavy se už dá hovořit o jistém úspěchu. Vousatý, od pohledu naštvaný děda z prvního „plakátu“ sice není Gordon Freeman, ale počáteční písmeno „G“ by tu bylo. Grant vypadá jako správný chlap s opravdu vznešeným cílem.

Nový trailer dává od počátku tušit, že Grant nepohrdne douškem pálivého moku z hranaté lahve. Ale hned nato se ukáže jeho pravá, starostlivá stránka. Rozhodně se nebojí o sebe. Zombie apokalypsu má celkem na háku a přítomnost tlejícího masa toužícího po jeho čerstvém svalstvu mu nedělá žádné vrásky.

Právě naopak. Nového kamaráda obohatí krátkou historkou o své vnučce, která je zároveň důvodem jeho putování skrz zemi živých mrtvých. Je otázka, zda tato mladá slečna ještě vůbec žije a zajímalo by mě, proč Grant nehledá i svého syna či dceru. Tedy alespoň ve videu níže nikoho takového nevzpomíná.

zdroj: PlayStation YouTube

Pokud bych si z trojice představených přeživších měl vybrat, bez váhání se ujmu Granta. Zdravotní sestra Maya ani architekt Aidan mě během těch pár minut záběrů neohromili svou osobností a zrzka mě bude muset hodně přesvědčovat, abych jí dal přednost (i když barva vlasů jí hraje do karet).

Overkill’s The Walking Dead vyjde letos na podzim na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Z kooperující čtveřice už zbývá představit pouze zrzku „Aloy“.

Nejnovější články