Hádankový Pavilion vyjde vedle PS4 a Vity také na PC
zdroj: tisková zpráva

Hádankový Pavilion vyjde vedle PS4 a Vity také na PC

2. 10. 2015 15:54 | Video | autor: Adam Homola |

Nádherná a lehce netradiční puzzle hra Pavilion byla dříve oznámená pouze na PlayStation 4 a PlayStation Vita, ale díky novému traileru teď víme i o PC verzi. Vedle konzolí se totiž Pavilion ještě letos dostane i na Windows, Mac a Linux. Hra je rozdělená na dvě části, tudíž se první epizody dočkáme ještě letos, zatímco tu druhou si zahrajeme až někdy v průběhu příštího roku.

Přesné datum vydání první ani druhé epizody ještě oznámeno není, ale víme alespoň to, že koncept hry se od jejího oznámení před dvěma lety nezměnil. Pořád půjde o explorativní hratelnost stojící na audiovizuálních hádankách. "Pavilion se odehrává ve světě, který není znám ani hráči, ani hlavní postavě. Surreálné snové místo, kde se realita střetává s fantasy. Vizuály jsou provedené v nádherné ručně kreslené 2D grafice, která z toho společně se snovou ambientní hudbou tvoří nezapomenutelný zážitek," popisují vývojáři hru na Steam Greenlight.

zdroj: Archiv

Jak budete postupně prozkoumávat a hlavně sledovat herní prostředí, zjistíte, že se kousek po kousku dozvídáte jak o samotném světě, tak o principech řešení jednotlivých hádanek. Jak přesně se bude Pavilion hrát uvidíme brzy, ale minimálně po grafické stránce hra zaujala už v roce 2013 a pořád si své kouzlo drží.

Nejnovější články