Headlander představuje nové lokace i schopnosti vaší létající hlavy
zdroj: tisková zpráva

Headlander představuje nové lokace i schopnosti vaší létající hlavy

1. 7. 2016 13:01 | Video | autor: Adam Homola |

Jednou z těch podivnějších letošních her byla a stále je Headlander. V novince studia Double Fine budete ovládat speciální helmu skafandru s vaší hlavou. Tělo nepotřebujete, respektive k bezhlavému robotickému tělu můžete připojit svou helmu. V novém videu tento princip pochopíte a navíc se můžete podívat na dosud neukázané lokace a schopnosti.

Konkrétně jde například o lokace Moon Base a Power Dome a o schopnost rychlého výpadu vpřed jménem Overclock, nebo Auto Sentry. Headlander vypadá, jako nejbizarnější hra Double Fine od vydání Psychonauts a to se vývojáři v posledních letech rozhodně nedrželi konzervativních mantinelů.

Originální je i samotné prostředí, kde se podíváte do retrofuturistických míst, inspirovaných sci-fi díly 70. let minulého století. Projekt vede Lee Petty, vedoucí vývoje Stacking, se kterým ostatně Headlander několik styčných ploch sdílí. Petty Není v Double Fine žádným nováčkem a před Stacking se jako art director podílel na adventuře Broken Age i akční adventuře a strategii v jednom Brutal Legend.

Headlander vyjde pod hlavičkou malého vydavatele Adult Swim Games někdy v druhé polovině tohoto měsíce a to na PC a PlayStation 4.

zdroj: Archiv

Nejnovější články