Hitman 2 otestuje vaše vražedné umění ve smrtonosném závodu s jiným hráčem
zdroj: tisková zpráva

Hitman 2 otestuje vaše vražedné umění ve smrtonosném závodu s jiným hráčem

15. 10. 2018 15:33 | Video | autor: Patrik Hajda |

Vašek s Adamem už se nemohou nového Hitmana dočkat. Respektive plánované série videí, od které asi nikdo neočekává nic víc než pořádně hlasitý masakr. Vašek a stealth zkrátka nejde dohromady. Jenže to se mu může pěkně vymstít v novém módu Ghost, ve kterém dva hráči změří své síly. A samopalová genocida tentokrát není cestou k vítězství.

Ghost Mode bohužel není kompetitivní mód, kde byste šli dalšímu hráči po krku. Bylo by opravdu zábavné obávat se každé postavy, která by mohla být převlečeným zabijákem, ale o tom tento PvP mód není. S jiným hráčem totiž soupeříte o to, kdo si jako první zapíše pět mordů nic netušících NPC.

Oba začínáte ve stejném bodě mapy, oba máte stejné výchozí podmínky včetně několika cílů, oba se můžete navzájem vidět. Nicméně každý rozséváte smrt ve své vlastní realitě, tedy činy protivníka nijak neovlivňují dění na vašem písečku. Ale můžete se stát jejich svědky.

zdroj: Archiv

Vaším úkolem je tedy zabít pět cílů dřív než váš soupeř. Ale pozor, nikdo vás u toho nesmí vidět (vyjma soupeře), jinak se takový kill vůbec nepočítá. Bezhlavá střelba do všech stran tedy nebude mít takový smysl, i když pod tlakem soupeřova náskoku může být s jistou opatrností řešením.

Hitman 2 vychází 13. listopadu a Ghost Mode bude od začátku jeho součástí. Nicméně závod v zabíjení se nejprve koná pouze na mapě Miami, až později se rozšíří i do dalších oblastí základní hry a dodatečného obsahu. Teď už by to chtělo jen ten cross-play, když už se k němu Sony konečně uvolila u jiných her.

Hitman 2 zdroj: tisková zpráva

Hitman 2 zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články