Hitman 2 se chystá na velkou newyorskou loupež
zdroj: tisková zpráva

Hitman 2 se chystá na velkou newyorskou loupež

25. 6. 2019 11:40 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Do Hitmana 2 dnes dorazí první velké rozšíření, rozumějte nová lokace. S Agentem 47 tentokrát vyloupíte banku – akorát namísto peněz půjdete pro nějaké ty ne tak úplně nevinné lidské dušičky. Přísně střežené newyorské trezory kromě nezměrného bohatství ukrývají taky jejich vedoucí Athenu Savalas, která rozhodně není žádné zlatíčko a za její odpravení tedy do pekla nepůjdete.

„Savalas v průběhu let začala pohrdat střední třídou a zákazníky zredukovala na pouhá čísla na papíře, aniž by pomýšlela na to, že její přístup ‚méně je více‘ ničí malé a střední podnikatele. Drby o bezstarostném hazardování s penězi klientů a banky ji začínají dohánět a zatímco představenstvo hledá nového šéfa Milton-Fitzpatrick, Savalas se snaží zakrýt stopy za použití všech možných prostředků,“ píše o Atheně oficiální průvodní dopis od IO Interactive. Vidíte? Já říkala, že je to mrcha.

zdroj: Archiv

V rámci úrovně narazíte také na novou brokovnici a outfit pro našeho oblíbeného plešatého zabijáka. Trenčkoty jsou zřejmě zase v kurzu, i když máme venku třicet stupňů, styl je přednější.

Samotná banka má být hodně sandboxová, takže i přes úzkostlivou ochranku budete mít dost příležitostí se vyřádit. Hned od vydání pro ni budete moct tvořit vlastní kontrakty. Jedna z autorek úrovně, Mette Andersen, se o jejím tvoření trochu víc rozpovídala během streamu na Twitchi, který si můžete pustit níže.

Mise Golden Handshake vychází pro všechny majitele season passu, stříbrné a zlaté edice hry dnes v 19 hodin. Sezóna DLC pro druhého Hitmana stojí 40 dolarů, ale pokud vás baví opakované hraní a objevování všeho, co jednotlivé úrovně nabízí, není to úplně nejhorší investice.

A pokud se na hraní s drsným plešounem sami nechystáte, počkejte si na druhou řadu LongPlaye od Vaška s Adamem, protože bude na překvapení a vtipné momenty neumětelství ještě bohatší než ta první.

Nejnovější články