Hlavní hrdina Sniper: Ghost Warrior 3 je nebezpečný zabiják
zdroj: tisková zpráva

Hlavní hrdina Sniper: Ghost Warrior 3 je nebezpečný zabiják

13. 4. 2017 17:25 | Video | autor: Aleš Smutný |

Když pominu absurdní scénu s hlavou, která se rozletí jako kamenný blok, a ne jako… hlava, jde nový trailer na Sniper: Ghost Warrior 3 povedený. Má spád, styl, dynamiku, ale rozhodně bych si jej nespojoval se hrou, v níž je důležité plížení se, odhadování trajektorie střely a obecně opatrnější postup. Jenže poselstvím klipu je, že jste nebezpečný zabiják, který klidně dokáže jednou střelou zabít dva lidi.

Je pravda, že Sniper: Ghost Warrior 3 vám nebude klást tolik překážek do cesty, pokud se rozhodnete pro akčnější postup. Na to byste si museli zvolit Challenge mód, o kterém jsme psali zde. V tom už se budete muset snažit o postupu hodně přemýšlet a nespoléhat na technologické hračky, které z vás mohou opravdu udělat nezastavitelného kavkazského lovce hlav.

Děj se odehrává v Gruzii velmi blízké budoucnosti, kde se separatisté u hranic s Ruskem rozhodli uvést své osamostatňovací plány v realitu a výsledkem je velké krveprolití a nutná intervence Spojených států. Ta ovšem nemá podobu tankových svazů, ale naopak jednomužné armády v osobě kapitána US Marines Jonathana Northa, který má eskalaci a noví studené válce zabránit. Hra vyjde 25. dubna na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články