Hlavní hrdina The Sinking City si každé ráno z obličeje holí chapadla
zdroj: tisková zpráva

Hlavní hrdina The Sinking City si každé ráno z obličeje holí chapadla

1. 8. 2018 11:20 | Video | autor: Patrik Hajda |

Je to takové běžné ráno, které zná naprostá většina mužů. Vousy začínají přerůstat, a tak je načase chopit se žiletky, respektive břitvy, a s jistou mírou opatrnosti přesnými pohyby docílit perfektně hladké pokožky. Hlavní hrdina akční detektivky The Sinking City ale nemá takové štěstí jako vy a já. On totiž nemusí holit jen vousy, ale i chapadla…

Kdybychom se teď bavili o manažerské strategii Two Point Hospital, bylo by nové video níže k popukání. Kdo kdy viděl nemoc zvanou „syndrom Davyho Jonese“? A jak se dá léčit? Holení rychle rostoucích chapadel zjevně nemá očekávaný účinek. Syndrom navíc doprovází nepříjemné halucinace, které vyvolávají výjevy děsu a zmaru.

Soukromé očko Charles W. Reed to rozhodně nemá jednoduché. Nachází se v kdysi zatopeném městě, jehož obyvatelé rovněž čelí ošklivé nákaze rybolidství. Do toho tu dochází ke zmizením a vraždám, ze stínů a jiných dimenzí sem prosakují nemyslitelné bytosti a vaše pokřivená minulost ne a ne utichnout.

zdroj: Archiv

Jak už jsem psal ve svých dojmech z E3 prezentace, The Sinking City má pohlcující atmosféru. Práce detektiva je zde díky chybějícímu uživatelskému rozhraní posunuta na mnohem uvěřitelnější úroveň, celé město Oakmont je vám plně k dispozici (tedy jeho nezatopené části), a kromě klidnějších částí s vyslýcháním svědků dojde i na akční pasáže s přestřelkami.

Reedovi totiž všechna ta hrůza kolem leze pěkně na mozek a sám nedokáže poznat, co je a co není skutečné. A protože Reedovy kroky vedete vy, sami si nemůžete být jistí, čemu a komu věřit, včetně samotné skutečnosti, zda právě střílíte do strašných monster, nebo do holých stěn.

I když by se ze štědré porce novinek o The Sinking City mohlo zdát, že je vydání za dveřmi, musíme si počkat do 21. března příštího roku.

Nejnovější články