Hlavní hrdinka Hellblade polemizuje v novém traileru o existenci severského pekla
zdroj: tisková zpráva

Hlavní hrdinka Hellblade polemizuje v novém traileru o existenci severského pekla

23. 6. 2017 12:30 | Video | autor: Patrik Hajda |

Senuino utrpení v Hellblade: Senua’s Sacrifice snad nikdy neskončí. S jakými hrůzami se musí zdevastovaná hrdinka potýkat, se dozvíme již 8. srpna, nicméně vývojáři z Ninja Theory nás slušně zásobí velice depresivními a působivými trailery. Ten nový není výjimkou.

Nový trailer je vlastně jedním 80vteřinovým záběrem na Senuu na mostě, která opět zápolí s vlastní popletenou myslí. Tentokrát má až děsivě filozofické myšlenky, které se točí okolo existence Helu, ale i našeho běžného světa.

„Říká se, že sny jsou jen vizí našich vzpomínek, myšlenek a strachu, které vidíme svým vnitřním okem,“ vysvětluje Senua své pocity a nepřestává v depresivních úvahách: „Co když ale každý z nás stále sní i během bdění a vidíme tak vlastně jen to, co pro nás vytváří naše vnitřní oko.“

zdroj: Archiv

Ne. Senuin stav rozhodně není záviděníhodný. Je zdevastována vlastními výmysly. Z výše zmíněných myšlenek si snadno vyvodila, že svět kolem ní, obávaný Hel, si vytváří úplně sama ze svých největších obav a nočních můr. Nakonec sebere špetku odvahy a vydá se vstříc obrovské hrůze, která tam dost možná ani není. Co je a není v Hellblade: Senua's Sacrifice skutečné, odhalíme už 8. srpna, kdy hra vyjde na PC a PlayStation 4.

Nejnovější články