Hlavním hrdina Watch Dogs 2 představuje všechna zákoutí San Francisca
zdroj: tisková zpráva

Hlavním hrdina Watch Dogs 2 představuje všechna zákoutí San Francisca

25. 10. 2016 13:15 | Video | autor: Honza Konfršt |

Datum vydání Watch Dogs 2 se kvapem blíží a Ubisoft vás videem zve na virtuální procházkou San Franciscem. Trailerem vás doprovází Marcus Halloway, hlavní hrdina hry, který ukáže jednotlivé části částí San Francisca a tedy i různorodost této kalifornské metropole. Ta nabídne vše od technologicky vyspělého Sillicon Valley, přes centrum s mrakodrapy až po klidné předměstské čtvrti. Cestou samozřejmě potkáte množství zcela odlišných městských kultur a také množství vedlejších činností.

U Watch Dogs 2 nejde samozřejmě opomenout fakt, že San Francisco bude, stejně jako Chicago v prvním dílu, prorostlé moderními technologiemi, tentokrát ovládanými skrze operační systém CtOS 2.0 Za tvorbou toho, jak již víme, stojí chlapík se sympatickým jménem – Dušan Němec. Je to zároveň hlavní záporák hry, s nímž Halloway a jeho kolegové válčí na technologickém i ryze válečném poli, přičemž obě se nachází právě v ulicích San Francisca.

Watch Dogs 2 vychází 15. listopadu na konzole, PC verze se však opozdí a vyjde o čtrnáct dní později, tedy až 29. listopadu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články