Hodinka z hraní BattleTech ukazuje hru, po které touží všichni fandové mechů
zdroj: tisková zpráva

Hodinka z hraní BattleTech ukazuje hru, po které touží všichni fandové mechů

15. 5. 2017 12:10 | Video | autor: Aleš Smutný |

Harebrained Schemes jsou zjevně na dobré cestě udělat kvalitní adaptaci deskové verze BattleTechu. Naznačuje to hodina z hraní alfa verze hry, která se nachází těsně před spuštěním bety. Ta by měla být dostupná v klasickém časovém rámci „brzo“ a s ní i přístup pro backery z Kickstarteru, kteří přispěli odpovídající částkou. Hlavně se ale v dané hodince můžete podívat na multiplayerový zápas z této tahové strategie.

Pokud byste snad občas během hraní tápali, co zrovna vývojáři dělají a nebo vám nebylo vše jasné, Harebrained si dali tu práci, že sepsali dlouhý komentář, v němž najdete odpovídající čas na Youtube videu a zajímavý fakt nebo vysvětlení toho, co se děje.

Pokud jste ale předlohu hráli, hodně rychle budete jako ryba ve vodě. Okamžitě poznáte staré známé mechy a samozřejmě i výbavu jako autokanóny s jejich označením AC, raketometné systémy SRM a LRM, lasery všeho druhu a jistě dojde i na částicový kanón. K tomu samozřejmě systém přehřívání, poškozování jednotlivých částí robota, důležitost natočení robota a z něj pramenícího místa zásahu atd.

Kromě multiplayeru bude mít BattleTech samozřejmě i kampaň, v níž se staráte o žoldnéřskou kumpanii v rámci série misí, spravujete roboty i piloty a snažíte se vydělat a přežít. Hlavní ale je samotná kostra systému, která vypadá opravdu dobře a to především díky faktu, že předloha fungovala na jedničku a je třeba ji „jen“ přenést do podoby virtuálního bojiště.

Nejnovější články